12/10 Herfstborrel Papendorp 2023

Het is weer herfst. Dit betekent een nieuw seizoen, maar ook nieuwe kansen om te netwerken! Wij organiseren namelijk een herfstborrel.

Samen met Hondius Vastgoed en De Huismeesters organiseren wij een Herfstborrel. Wil jij altijd al weten hoe ze te werk gaan in het kantoor om de hoek? Kom dan langs en ontmoet jouw ‘buren’. We regelen lekkere, herfstige hapjes en drankjes zodat we samen kunnen proosten op de start van de herfst! We bieden zowel vegetarische als niet-vegetarische opties aan. Er is dus voor ieder wat wils.

EXTRA: Ontdek de nieuwe deelfietsen op Papendorp! Probeer er een uit en meld je meteen aan voor €50 gratis deeltegoed om vaker van A naar B te fietsen. Met een elektrische deelfiets is het makkelijk om het eerste of laatste deel van je reis per fiets af te leggen, of gebruik hem voor je afspraken. Snel, voordelig en leuk! Steeds meer collega's maken er al gebruik van.

Wil je graag iemand meenemen? Dat kan zeker. Je bent welkom om een Papendorpse vriend of collega mee te nemen. Let wel op dat je dan jezelf plus één opgeeft via het inschrijfformulier. Klik hier om je aan te melden.

Wie, wat, waar? 

Datum: donderdag 12 oktober 2023

Tijdstip: van 16:30 tot 18:30 uur 

Waar: Café de Huismeesters in gebouw De Jonge Hond, Hondiuslaan 40-46 

Voor wie: iedereen die werkzaam is in Papendorp

Entree: gratis, maar wel vooraf aanmelden

Vragen en aanmelden 

Zin in een herfstige netwerkborrel? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier. Heb je nog vragen over de Herfstborrel? Je kan je vragen mailen naar secretariaat@papendorp.nl.