01/05 Hier uw event?

Op Papendorp wordt van alles georganiseerd, alleen weet u wat waar te doen is?

Via de website willen we graag bekendheid geven aan uw activiteit. Heeft u een opening waar Papendorpers welkom zijn, organiseert u bootcamps of anderszins sportieve activiteiten waar een ieder zich voor kan aanmelden? Wilt u graag iets gezamenlijks organiseren maar weet u niet hoe u in contact moet komen met uw buren op Papendorp? Laat het ons weten, wij vermelden het op de website en/of in de nieuwsbrief van Businesspark Papendorp. 

Footy Bedrijfsvoetbal: Footy speel je elke week met collega's of vrienden! Honderden bedrijventeams gingen je voor in de snel groeiende voetbalcompetitie. Doe ook mee.

Bootcamp, Fitness: Na je werk even je hoofd leegmaken, energie opbouwen voor de avond? Op Papendorp zijn er meerdere mogelijkheden:

Lien Forward Bootcamp.

Secoya Building bootcamp en fitness.

8 juli 2018  Hellas Triathlon in en rondom de Strijkviertelplas:  Doe met uw bedrijf of met een groep collega's van Papendorp mee met de bedrijvenstafette: ongeveer 40 teams leggen in estafettevorm een sprinttriathlon af. Een sprinttriathlon bestaat uit 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen.

Schrijf je estafetteteam nu in!