24/09 Papendorpse Run 2020

Ren of wandel jij tijdens de Papendorpse Run ook mee voor onze  zorgverleners?

De Run gaat door, vanwege het afstand moeten houden helaas niet op de vertrouwde plek met start en finish bij Brasserie de Steiger maar op Sportpark Galecop. De Steiger verzorgt wel zoals altijd de gezellige borrel!

In de 6e editie van de Papendorpse Run, rennen we voor stichting ZWIC. Dit goede doel is voorgedragen door VvAA.

Er zijn diverse mogelijkheden voor deelnemers om geld op te halen voor het goede doel. Naast het inschrijfgeld is er ook de optie om je per ronde te laten sponsoren of voor een eenmalig bedrag. Ook kan je natuurlijk met je team of organisatie geld ophalen. Loop je niet mee, kom je wel aanmoedigen of draag je het goede doel een warm hart toe? Alle bijdragen zijn van harte welkom. Het opgehaalde bedrag wordt verdubbeld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport!

Stichting ZWIC (Zorg na Werk in Coronazorg) is opgericht om zorgverleners die tijdens hun werk in de frontlinie zélf zijn getroffen door het COVID-19 virus, te helpen. Deze helden van de zorg staan het meest direct in contact met COVID-19 patiënten en lopen daardoor groot risico  om zelf ook besmet te raken. 
Van thuiszorg, verpleegkundigen, arts-assistenten op de afdeling spoedeisende hulp tot de ambulancezorgmedewerkers: Wij rennen voor hen allemaal! 
Meer info over de stichting vind je op geefvoorzorgverleners.nl

Haal jij met jouw team het grootste sponsorbedrag op, heb jij de meest flitsende hardloopschoenen of ren jij individueel de meeste rondjes? Dan val je in de prijzen!

MELD JE AAN!

Programma en locatie:

Tijd:                                24 september van 16:00 t/m 17:30 uur
Locatie:                          Sportpark Galecop, Galecopperlaan te Nieuwegein
Afstand:                         Eén ronde is 1,5 km
Inschrijfgeld:                  € 10 (volledig naar het goede doel)
Goede voorbereiding:    Doe een gratis fysiocheck bij Annatommie en/of train mee bij Atverni!