23/09 Papendorpse Run 2021

Voor het 7e jaar op rij organiseren we de Papendorpse Run, voor en door Papendorpers. Dit jaar valt de run opnieuw in de Nationale Sportweek en werken we weer samen met Sportpark Galecop om er een mooi event van te maken.

We rennen dit jaar voor Stichting Spieren voor Spieren. Minke Booij (directeur) is ontzettend enthousiast dat alle deelnemers van de Papendorpse Run zich dit jaar gaan inzetten voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren is sinds kort gevestigd in Domus Medica. "Dat jullie hebben gekozen voor Spieren voor Spieren zorgt ervoor dat we ons meer dan welkom voelen. Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland. De impact van een spierziekte op een kind en het gezin is enorm. Onze missie is om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. En daar is veel geld voor nodig. Daarbij kunnen zij jullie hulp heel goed gebruiken voor nu en in de toekomst".
Wil je iets extra’s doen naast je deelname aan de Papendorpse Run? Neem dan vooral contact op met fondsenwerver Bart van Poppelen (06-23959265). 
De successen in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht laten zien dat de aanpak van de stichting werkt. Guus is daar een fantastisch voorbeeld van. Bekijk zijn film.
Ben je enthousiast geworden? Dan vind je hieronder alle informatie die je nodig hebt!

Datum & tijd: Donderdag 23 september vanaf 16.00 uur

Startpunt & borrel: Sportpark Galecop  

Afstand: Één ronde is 1,5 km

Inschrijfgeld: 10 euro (volledig naar het goede doel)

Voorbereiding: Doe een gratis fysiocheck bij Annatommie mc of train mee bij Atverni!

Aanmelden:
Meld je aan via papendorpserun@caesar.nl en vermeld in de mail je naam, organisatie en het aantal teamleden als je met een team rent. Dan ontvang je van ons de verdere informatie over hoe je zoveel mogelijk sponsorgeld kan ophalen!

Aanmelden voor de Run betekent dat je daarna tevens de nieuwsbrief van Utrecht Businesspark Papendorp ontvangt. Na de eerste ontvangst kun je, als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, je eenvoudig onderaan de nieuwsbrief afmelden. De organisatie van de Run verstrekt de gegevens van jouw inschrijving aan het bestuur van Utrecht Business Papendorp (zie www.papendorp.nl), de hoofdsponsor van de Run.