28/11 Terugblik events 2018

Beachvolleybal: Na de opening van het beachvolleyveld op 17 mei 2018 werd er veelvuldig gebruik gemaakt van het veld. 

Via Nevobo, de organisator van het beachvolleybal, konden bedrijven of groepjes werknemers gebruik maken van de velden. Voor bedrijfsuitjes, voor een onderling avondje beachvolley, of voor een training. Hoogetpunten waren de eerste Papendorp beachvolleytoernooien op 5 juli en 28 augustus.  

De toernooien werden prima bezocht, zo'n 25 deelnemers per toernooi. Onder de uitstekende leiding van Sophie van Gestel en Yannick van Harskamp kregen de deelnemers eerst een  training, daarna werden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Na afloop werd er nog gezellig samen wat gedronken en een hapje genuttigd. Alles bij elkaar een herhaling in 2019 waard. 

Papendorpse Run: Voor de 4de keer werd deze hardloopwedstrijd voor het goede doel georganiseerd! Met weer meer deelnemers!

De Run is ontstaan op initiatief van een aantal mensen werkend bij verschillende bedrijven op Papendorp. Het idee: sportief en gezellig gesponsord hardlopen waarbij de opbrengst elk jaar naar een (ander) goed doel gaat. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor Little Super Heroes. Het goede doel moet als basis betrokkenheid kennen van iemand die op Papendorp werkt. Ben je betrokken bij een goed doel waar je graag aandacht voor vraagt en kan dit doel een bijdrage goed gebruiken, laat het ons weten!

Dit jaar deden wéér meer mensen mee aan de Run, zo'n 50 mensen liepen zoveel mogelijk rondjes rondom de vijver, rondjes van 1,4 km. Prijzen waren er voor degene die de meeste rondjes liep, het team dat als team de meeste rondjes liep, degene met het origineelste schoeisel en de organsatie die het meeste geld ophaalde voor het geode doel. De algemene kosten, zoals de borrel na afloop, de dj, de spandoeken, kosten voor het organiseren van het event werdeen gedekt door een bijdrage uit het Ondernemersfonds Utrecht. 

De Ronde van Midden Nederland: Voor het 4de jaar was Papendorp de gastheer voor deze wielerklassieker!

Ook in 2018 was de start en de finish van dit parchtige wielerevent weer op Papendorp. gerenommeerde semi-profs nemen deel aan deze klassieke wielerwedstrijd, onderdeel van de Holland Cup. Businesspark Papendorp is 4 jaar lang hoofdsponsor geweest van deze wedstrijd, het sponsorgeld is betaald uit de trekkingsrechten bij het Ondernemersfonds Utrecht. In goed overleg met het bestuur van de Ronde is besloten dat 2018 het laatste jaar is geweest dat Businesspark Papendorp de Ronde gesponsord heeft. Geniet van het filmpje van 2018. 

Bekijk het filmpje van de Papendorpse Run 2018. 

Bekijk het filmpje van de Ronde van Midden Nederland 2018