25/11 Succesvolle introductie deelfietsensysteem

Als je het kantorenpark de afgelopen maanden hebt bezocht, heb je ze waarschijnlijk al zien staan. Misschien heb je zelf al een ritje gemaakt? We hebben het natuurlijk over de oranje deelfietsen! Deze staan al een tijdje verspreid over het terrein.

 

Om de bereikbaarheid van Utrecht Businesspark Papendorp te verbeteren is een half jaar geleden het deelfietsensysteem gelanceerd. Verspreid over het kantorenpark zijn 40 deelfietsen geplaatst. Werknemers van bedrijven gevestigd op Utrecht Businesspark Papendorp mogen gratis gebruik maken van deze deelfietsen. Bijvoorbeeld om snel van het centraal station naar het werk te komen of voor een zakelijke rit tussendoor.

De deelfietsen blijken een succes te zijn. Ondanks de coronamaatregelen, waardoor medewerkers minder vaak naar het kantoor reizen, werden de deelfietsen regelmatig gebruikt. Ondertussen zijn er al meer dan 700 ritjes gemaakt met de deelfietsen. Zo’n 60 medewerkers van 40 verschillende bedrijven stapten het afgelopen half jaar op een deelfiets. Wil jij ook je gratis deelfietsabonnement aanvragen?

Gratis en simpel te gebruiken

De deelfietsen zijn gratis te gebruiken voor medewerkers van bedrijven die gevestigd zijn op Utrecht Businesspark Papendorp. Aanmelden kan nog steeds! Dat is simpel:

Als je de Donkey Republic app nog niet hebt gedownload op je telefoon:
Als je de app nog niet hebt gedownload, open de link dan op je telefoon, je wordt doorgestuurd naar de appstore om de app te downloaden. Zodra de app is gedownload klik dan opnieuw op de originele link in de e-mail (ook weer op je telefoon). De eventuele boodschap ‘door naar de appstore’ annuleer je, je blijft in de app van Donkey Republic. Volg de stappen. Als je je account nog niet hebt aangemaakt, krijg je instructies om dit te doen. Als je alles afgerond hebt krijg je ter bevestiging een mail op het mailadres waarmee je het abonnement geactiveerd hebt

Als je de Donkey Republic app al hebt gedownload op je telefoon:
Open de link op je telefoon, je komt dan in de app. Hier klik je op ‘doorgaan’ (niet ‘naar appstore) en het gratis abonnement wordt zichtbaar. Volg de stappen. Als je je account nog niet hebt aangemaakt, krijg je instructies om dit te doen. Als je alles afgerond hebt krijg je ter bevestiging een mail op het mailadres waarmee je het abonnement geactiveerd hebt

Zodra je account is aangemaakt en je bent ingeschreven voor je lidmaatschap, hoef je alleen nog maar je telefoonnummer te verifiëren, dit kan worden gedaan bij het huren van je eerste fiets. Wanneer je je telefoonnummer toevoegt en een verificatiecode aanvraagt, dan wordt er een SMS naar je gestuurd. De 6-cijferige code wordt automatisch ingevoerd en dan ben je klaar om je eerste fiets te huren.

  • De app herkent je locatie en laat zien waar de dichtstbijzijnde fiets staat.
  • Kies de fiets die goed afgesteld is voor je lengte en je bent klaar om te gaan!
  • Inleveren: klik op drop off locaties in de app, de hubs worden zichtbaar, hier kan je je fiets inleveren. Vergeet niet de fiets af te melden in de app.

Heb je al een ritje gemaakt? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Wil je deze met ons delen? We nemen graag een kort interview met je af. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar welkom@papendorp.nl

Deel dit bericht