Er zijn vaker grote (en kleine) events dan je denkt!

Papendorp is georganiseerd in de Vereniging Parkmanagement Papendorp (VPP), voor een Businesspark van deze omvang een uniek concept. Naast dat de VPP de belangen behartigt van de leden organiseert de vereniging ook het individuele bedrijf overstijgende sportieve en inspirerende events. 

  1. Open dag De Powerbank

    Dichtbij Papendorp, aan de andere kant van het kanaal, vind je De Powerbank. Een uniek afnamecentrum van Sanquin waar alleen plasma wordt afgenomen. Nieuwsgierig wat er gebeurt bij De Powerbank? Kom langs op dinsdag 9 mei tussen 10.00 -18.00 uur. Meld je die dag aan als donor en doe meteen een bloedgroeptest.  

  2. Open Kampioenschap Schaken Utrecht OKU-23

    Het Open Kampioenschap Schaken Utrecht OKU-23 wordt gehouden in het hemelvaartweekend (vrijdag 19 mei t/m zondag 21 mei) in het LIFE-gebouw in Papendorp.  

  3. Papendorpse HaringHapperij 2023

    Beloofd is beloofd. De geslaagde Papendorpse HaringHapperij krijgt een vervolg. Op donderdag 22 juni vanaf 16 uur zijn alle mensen die werkzaam zijn op Utrecht Businesspark Papendorp welkom bij Brasserie De Steiger voor de 2e Papendorpse HaringHapperij.