Er zijn vaker grote (en kleine) events dan je denkt!

Papendorp is georganiseerd in de Vereniging Parkmanagement Papendorp (VPP), voor een Businesspark van deze omvang een uniek concept. Naast dat de VPP de belangen behartigt van de leden organiseert de vereniging ook het individuele bedrijf overstijgende sportieve en inspirerende events. 

  1. Belangrijk om erbij te zijn: de ledenvergadering van VPP

    Wil jij werken in het groenste bedrijvenpark van Nederland? Kom dan naar de ledenvergadering van Utrecht Businesspark Papendorp en laat je informeren. De leden van Vereniging Parkmanagement Papendorp kunnen stemmen over de toekomst van het park: groen of niet? 

  2. Herfstborrel Papendorp 2023

    Samen toasten op de herfst met en voor alle Papendorpers.  

  3. Nacht van de Nacht

    Op zaterdag 28 oktober 2023 is het weer zover: de 19e editie van de Nacht van de Nacht, georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties in heel Nederland. Tijdens de Nacht van de Nacht maken we Nederland donkerder én duurzamer. Want overbodige verlichting veroorzaakt lichthinder en energieverspilling en verstoort het natuurlijke ritme van mens en dier. Dus: licht uit, sterren aan!Doen jullie dit jaar mee aan de Nacht van de Nacht op zaterdag 28 oktober door jullie licht uit te doen?