27/09 Papendorpse Run 2018

Diverse organisaties op Papendorp organiseren dit jaar voor de vierde keer op rij de Papendorpse Run. Ook dit jaar start en eindigt de run bij Brasserie de Steiger, Ptolemaeuslaan 53.

Het goede doel in 2018 is Stichting Little Superheroes.

De stichting zet zich in om ieder kind, waar ook ter wereld, op te zien groeien in gezondheid en veiligheid. Dit doen zij door dagopvang te bieden aan kinderen onder de armste lagen van de bevolking. Momenteel ligt de focus op townships in Kaapstad, Zuid-Afrika. Meer informatie is te vinden op de Littlesuperheroes.nl. 

Het goede doel is dit jaar afkomstig van 'DeWeerelt van Sport', Orteliuslaan 1041. 

Naast het inschrijfgeld kan iedere renner ook zelf sponsorgeld inzamelen door collega’s, vrienden en familie per ronde of in totaal een bedrag te vragen. Na de run is het weer tijd voor de jaarlijkse borrel, waarin Papendorpers elkaar kunnen leren kennen onder het genot van een borrelhapje en een drankje. Wil je dit jaar ook mee rennen met een bont gezelschap Papendorpers? Schrijf je in!

Het inschrijfgeld is € 10 (meer mag), dit bedrag gaat direct en volledig naar het goede doel. Alleen doneren en/of komen kijken mag ook, alle bedragen zijn welkom. Op het inschrijfformulier staat alle informatie. 

Het goede doel wordt elk jaar gekozen op voordacht van Papendorpers, voorwaarde is dat je er zelf betrokkenheid bij hebt. Wil je dat we volgend jaar rennen voor jouw doel? Stuur dan alvast een e-mail met hierin je contactinformatie en informatie over het goede doel. 

Een goede voorbereiding is het halve werk: Gratis fysiocheck Annatommie!. Aanmelden gaat via het inschrijfformulier.

Start- en eind/borrel: Brasserie de Steiger, Ptolemaeuslaan 53

Tijd: van 16.00 tot 17.30 uur, daarna borrel.  

Afstand: Een rondje is 1,4 km!

Haal jij met jouw organisatie het meeste sponsorgeld binnen, draag jij het meest bijzondere schoeisel, loop jij minimaal 3 rondjes met de grootste groep collega's of ren jij individueel de meeste rondjes? Dan val je in de prijzen!

Ark Angels Educare, een van de projecten dat wordt ondersteund door littlesuperheroes!

Enkele foto's van de geslaagde Run 2017!