26/09 Papendorpse Run 2019

In de 5e editie van de Papendorpse Run, rennen we voor stichting Energy4all aangedragen door Annatommie mc.   

De volledige opbrengst gaat naar het goede doel!

Freek is de zoon van een goede vriend van een medewerker van Annatommie mc. In 2014 kreeg hij de diagnose “mitochondriële myopathie”. Dat houdt in dat hij een ernstig energietekort heeft  waardoor zijn batterij veel sneller leeg is dan hij zou willen.  

Hoe bijzonder is het om met onze energie een mooi bedrag bij elkaar te rennen, zodat we Freek en alle andere kinderen die te maken krijgen met deze ernstige ziekte kunnen helpen?

Wil je meer weten over Energy4All? Kijk dan op www.energy4all.nl

De Papendorpse Run is 5 jaar geleden gestart als initiatief van een aantal medewerkers van bedrijven op Papendorp, o.a. Caesar en Mazars; het is een event van medewerkers van bedrijven op Papendorp voor medewerkers van bedrijven op Papendorp.  

Sinds 2 jaar wordt de Run financieel ondersteund door de Vereniging Parkmanagement Papendorp in o.a. de kosten van organisatie en de communicatie, hiermee hopen de organisatoren meer mensen op de been te krijgen. Dit lukt ieder jaar beter, in het begin deden er een 30 mensen mee, afgelopen jaar 60. Hopelijk dit jaar over de 100, zou fantastisch zijn.
Het is geen wedstrijd, het goede doel staat voorop. Daarnaast is het vooral erg gezellig en een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Nieuw: Je kan nu ook een team inschrijven, hoe leuk is dit?

Motiveer jouw collega's om mee te doen of om te sponsoren en schrijf het team in via deze link!

Als alleen wilt komen kijken en/of gezellig borrelen dat kan, het zou fijn zijn als je dan een bedrag sponsort voor het goede doel. Dat kan via deze link of contant in het potje dat tijdens het event op tafel staat. 

Datum: Donderdag 26 september

Tijd: 16.00 uur t/m 17.30 uur

Startpunt & eindborrel: Brasserie de Steiger, Ptolemaeuslaan 53

Afstand: één ronde is 1,4 km

Inschrijfgeld: 10 euro per deelnemer (gaat ook geheel naar het goede doel)

Goede voorbereiding? Doe een gratis fysiocheck bij Annatommie

Aanmelden, vul het formulier in!

Via deze link kun je het inschrijfgeld betalen.