26/08 De Ronde van Midden Nederland

De Ronde van Midden-Nederland, start en finish op Businesspark Papendorp! Een event om bij te zijn! RTV Utrecht zendt het laatste deel van de koers live uit.

De Ronde van Midden-Nederland maakt in 2018 deel uit van de nieuwe UCI Holland Cup. In plaats van allemaal individuele wedstrijden strijden de renners nu voor de overwinning in de Holland Cup. De slotkoers in deze competitie is de Ronde van Midden Nederland, de (allereerste) winnaar van de Holland Cup wordt aanlsuitend gehuldigd. 

Het programma:

11:45 Ploegenpresentatie - Podium start/finish

12:30 Opstellen karavaan - Start/finish

12:45 Geneutraliseerde start - Start/finish

16:50 Eerste passage finishlijn 

17:10 Finish

17:25 Huldigingen 

De hele dag zijn er jeugdwedstrijden, de toekomstige helden van de Giro, Tour de France en Vuelta strijden om de titels bij de jeugd. 

 

Voor bedrijven op Papendorp: Gratis reclame bij de RVMN op 26 augustus!

Geef voor 20 augustus je spandoek af bij Vereniging Parkmanagament Papendorp, Secoya Building B, Papendorpseweg 97. Het doek dient 250 x 100 cm te zijn, het wordt door ons gratis geplaatst aan een van de hekken bij de start/finish van de Ronde Van Midden Nederland.  Aangezien de pers ook aanwezig is en de Ronde ook op televisie wordt uitgezonden, een mooie manier van marketing! 

Meer info: stuur een mail met contactgegevens naar moniek@papendorp.nl

 

Zin om mee te doen aan de toertocht? Je kan kiezen uit 3 afstanden.

De routes zijn vooraf te uploaden op Strava.

55 km, start is om 12.45 uur op Businesspark Papendorp. Route

85 km, start is om 12.00 uur op Businesspark Papendorp. Route.

110 km, start is om 12.00 uur op Businesspark Papendorp. Route

Meld je aan voor de toertocht.

 

Altijd al eens een wielerwedstrijd van binnenuit mee willen maken, neem plaats in een van de VIP-auto's. 

Voor de VIP's is er 's ochtends een speciale ontvangst, je maakt de start mee, je volgt de koers in, voor en achter het peleton, er is een speciale stop bij de 2 doorkomsten op de Grebbeberg en je bent op tijd terug voor de finish. Dit alles onder begeleiding van Ronde-chauffeurs die een zeer goed kennis hebben van de koers en ervaren zijn in het rijden in een peleton. Na afloop is er een borrel in de VIP-tent. 

Meld je aan voor de VIP-auto