Welkom op Papendorp Utrecht

Een unieke kantoorlocatie in Nederland

 • Keurmerk Veilig Ondernemen
 • Georganiseerd Parkmanagement
 • Ruim 280.000 m² VVO kantoren
 • Beeldkwaliteit A
 • Ultramodern camerabeveiligingssysteem

Businesspark Papendorp Utrecht

Gelegen in het hart van de meest competitieve regio van Europa werken ruim 12.000 mensen in een architectonisch hoogstaand en groen park. Het is een uniek concept waar innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit, flora en fauna samenkomen. We doen er alles aan de mensen op Papendorp zich thuis te laten voelen, B2B te bevorderen en verbindingen te laten ontstaan. Interesse? Neem vooral contact met ons op of kom eens kijken!

Utrecht, centrale ligging, optimale bereikbaarheid

Businesspark Papendorp Utrecht is uitstekend te bereiken vanaf Utrecht CS en het bruisende stadcentrum van Utrecht. Het park wordt ontsloten door twee belangrijke verkeeraders: de A2 en A12. Met 300.000 passanten per dag is Papendorp een optimale zichtlocatie.

Werken in een levendige omgeving

Grootschalige, middelgrote en multifunctionele kantoorgebouwen bieden op ruime kavels mogelijkheden voor ieder toonaangevend bedrijf. Op dit moment is er zelfs nog ruimte om een eigen uniek kantoorgebouw te ontwikkelen. 

 1. Hier uw event?

  Meedoen aan de Hellas Triathlon? Aan Footy bedrijfsvoetbal? Bootcamp?  

 2. Terugblik events 2018

  In 2018 zijn er meerdere sportieve events gehouden op Businesspark Papendorp: We kijken terug op een geslaagd sportief jaar! 

Huren

Op zoek naar een fantastische kantoorlocatie waar u uw bedrijf kunt vestigen? 

Ontwikkelen & bouwen

Wilt u uw eigen unieke kantoorgebouw ontwikkelen op Businesspark Papendorp?

Nieuws