Welkom op Papendorp Utrecht

Een unieke kantoorlocatie in Nederland

 • Keurmerk Veilig Ondernemen
 • Georganiseerd Parkmanagement
 • Ruim 280.000 m² VVO kantoren
 • Beeldkwaliteit A
 • Ultramodern camerabeveiligingssysteem

Businesspark Papendorp Utrecht

Gelegen in het hart van de meest competitieve regio van Europa werken ruim 12.000 mensen in een architectonisch hoogstaand en groen park. Het is een uniek concept waar innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit, flora en fauna samenkomen. We doen er alles aan om de mensen op Papendorp zich thuis te laten voelen, B2B te bevorderen en verbindingen te laten ontstaan. Interesse? Neem vooral contact met ons op of kom eens kijken!

Utrecht, centrale ligging, optimale bereikbaarheid

Businesspark Papendorp Utrecht is uitstekend te bereiken vanaf Utrecht CS en het bruisende stadcentrum van Utrecht. Het park wordt ontsloten door twee belangrijke verkeeraders: de A2 en A12. Met 300.000 passanten per dag is Papendorp een optimale zichtlocatie.

Werken in een levendige omgeving

Grootschalige, middelgrote en multifunctionele kantoorgebouwen bieden op ruime kavels mogelijkheden voor ieder toonaangevend bedrijf. Op dit moment is er zelfs nog ruimte om een eigen uniek kantoorgebouw te ontwikkelen. 

 1. Papendorpse Run 2019

  EDITIE # 5.
  Donderdag 26 september om 16:00 uur.
  Dit jaar gaat de opbrengst van de sponsorloop naar kinderen met een stofwisselingsziekte. Hoe bijzonder is het om met onze energie een mooi bedrag voor hen bij elkaar te rennen? 

 2. Kennissessie ‘medewerkers in beweging’

  Vrijdag 27 september is de bedrijven dag van NOC*NSF Nationale Sportweek. Businesspark Papendorp bied je de mogelijkheid om deel te nemen aan een interessante ochtend waarin door deskundige sprekers verteld wordt hoe belangrijk bewegen op het werk en goede voeding is.  

Huren

Op zoek naar een fantastische kantoorlocatie waar u uw bedrijf kunt vestigen? 

Ontwikkelen & bouwen

Wilt u uw eigen unieke kantoorgebouw ontwikkelen op Businesspark Papendorp?