Welkom op Papendorp

Een unieke kantoorlocatie in Nederland

 • Keurmerk Veilig Ondernemen
 • Georganiseerd Parkmanagement
 • Ruim 280.000 m² VVO kantoren
 • Beeldkwaliteit A
 • Ultramodern camerabeveiligingssysteem

Utrecht Businesspark Papendorp

Gelegen in het hart van de meest competitieve regio van Europa werken ruim 12.000 mensen in een architectonisch hoogstaand en groen park. Het is een uniek concept waar innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit, flora en fauna samenkomen. We doen er alles aan om de mensen op Papendorp zich thuis te laten voelen, B2B te bevorderen en verbindingen te laten ontstaan. Interesse? Neem vooral contact met ons op of kom eens kijken!

Utrecht, centrale ligging, optimale bereikbaarheid

Utrecht Businesspark Papendorp is uitstekend te bereiken vanaf Utrecht CS en het bruisende stadcentrum van Utrecht. Het park wordt ontsloten door twee belangrijke verkeeraders: de A2 en A12. Met 300.000 passanten per dag is Papendorp een optimale zichtlocatie. Natuurlijk is Papendorp goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Op Papendorp is het bovendien gemakkelijk om te switchen tussen openbaar vervoer, auto of fiets. Er worden diverse opties voor deelmobiliteit aangeboden. En met de geplande Mobiliteitshub XL worden de faciliteiten alleen maar beter.

Toekomst: Werken in het groenste bedrijvenpark in het hart van Nederland

Vereniging Parkmanagement Papendorp (VPP) heeft grootse plannen om Utrecht Businesspark Papendorp toekomstbestendig en groener te maken.

Werken in een levendige omgeving

Grootschalige, middelgrote en multifunctionele kantoorgebouwen bieden op ruime kavels mogelijkheden voor ieder toonaangevend bedrijf. Er is nog ruimte om een eigen uniek kantoorgebouw te ontwikkelen. 

Huren

Op zoek naar een fantastische kantoorlocatie waar u uw bedrijf kunt vestigen? 

Ontwikkelen & bouwen

Wilt u uw eigen unieke kantoorgebouw ontwikkelen op Utrecht Businesspark Papendorp?

Nieuws

 • 22/02/2024 Reis slimmer en duurzamer

  Wegwerkzaamheden aan de A2-A12 en Galecopperburg voor nog meer verkeersdrukte van en naar Papendorp. Een oplossing hiervoor is gespreid reizen.  

 • 08/10/2023 Terugblik Papendorpse Run 2023

  Twee weken geleden was de 9e editie van de Papendorpse Run, waarin we met ruim 90 deelnemers hebben gelopen voor Pink Ribbon.  

 • 05/10/2023 Roadshow

  Kom naar de roadshow en probeer een deelfiets uit! Ontdek de nieuwe deelfietsen op Papendorp tijdens de roadshow op de Herfstborrel (12 oktober)! Probeer er een uit en meld je meteen aan voor €50 gratis deeltegoed om vaker van A naar B te fietsen.