Welkom op Papendorp

Een unieke kantoorlocatie in Nederland

 • Keurmerk Veilig Ondernemen
 • Georganiseerd Parkmanagement
 • Ruim 280.000 m² VVO kantoren
 • Beeldkwaliteit A
 • Ultramodern camerabeveiligingssysteem

Utrecht Businesspark Papendorp

Gelegen in het hart van de meest competitieve regio van Europa werken ruim 12.000 mensen in een architectonisch hoogstaand en groen park. Het is een uniek concept waar innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit, flora en fauna samenkomen. We doen er alles aan om de mensen op Papendorp zich thuis te laten voelen, B2B te bevorderen en verbindingen te laten ontstaan. Interesse? Neem vooral contact met ons op of kom eens kijken!

Utrecht, centrale ligging, optimale bereikbaarheid

Utrecht Businesspark Papendorp is uitstekend te bereiken vanaf Utrecht CS en het bruisende stadcentrum van Utrecht. Het park wordt ontsloten door twee belangrijke verkeeraders: de A2 en A12. Met 300.000 passanten per dag is Papendorp een optimale zichtlocatie.

Werken in een levendige omgeving

Grootschalige, middelgrote en multifunctionele kantoorgebouwen bieden op ruime kavels mogelijkheden voor ieder toonaangevend bedrijf. Er is nog ruimte om een eigen uniek kantoorgebouw te ontwikkelen. 

 1. Door de modder voor gehandicaptensport

  Doe met je bedrijf mee aan de Down Under Obstacle Run in Utrecht en steun Gehandicaptensport Nederland (Orteliuslaan 1041) om meer mensen met een ernstige meervoudige beperking te laten bewegen! 

 2. Open Kampioenschap Schaken Utrecht OKU-23

  Het Open Kampioenschap Schaken Utrecht OKU-23 wordt gehouden in het hemelvaartweekend (vrijdag 19 mei t/m zondag 21 mei) in het LIFE-gebouw in Papendorp.  

Huren

Op zoek naar een fantastische kantoorlocatie waar u uw bedrijf kunt vestigen? 

Ontwikkelen & bouwen

Wilt u uw eigen unieke kantoorgebouw ontwikkelen op Utrecht Businesspark Papendorp?

Nieuws