13/03 Gebruik e-bike met gratis € 50 probeertegoed

Exclusief voor medewerkers van Utrecht Businesspark Papendorp: gebruik maken van een e-bike met € 50 gratis probeertegoed.


Vereniging Parkmanagement Papendorp stelt eenmalig een stimuleringsbudget beschikbaar voor 300 medewerkers in het gebied. De medewerkers die van, naar én in het gebied reizen kunnen vanaf gebruik maken van de TIER e-bikes via de Gaiyo app. Per persoon is een stimuleringsbudget van 50,- euro beschikbaar om hen kennis te laten maken met de voordelen van fietsen in het gebied. Werk je bij een van de bedrijven in Papendorp? Dan kan je eenvoudig aanspraak maken op dit stimuleringsbudget.

Waar staan de deelfietsen in Papendorp?
Er zijn verschillende plekken, zogenaamde parkeerplekken voor de TIER e-bikes, waar de TIER fietsen worden aangeboden. Boeken kan via de Gaiyo app. Je ziet precies in deze app waar je deze kan gaan ophalen, gebruiken en weer gaan inleveren.

Aanmelden kan:
Schrijf je in via dit formulier voor het stimuleringsbudget met je werkmail adres (waar je je account aan wil koppelen), je volledige naam en waar je werkt. Er kunnen maximaal 300 personen in totaal meedoen. Wees er snel bij, dan kan je lekker op de fiets!

Hoe werkt het?
Na een check door het secretariaat ontvang je instructies hoe het werkt en hoe je het tegoed in de Gaiyo app kan gaan ontvangen. Vanaf 10 januari gaat de actie in en kan je lekker gaan fietsen!

Deze stimuleringsregeling is opgesteld in samenwerking met Goedopweg.

Wij zijn Goedopweg in de regio Utrecht
Goedopweg maakt de drukke regio Utrecht beter bereikbaar én beter leefbaar. Met vernieuwende en praktische oplossingen verduurzamen we verkeer en mobiliteit en dragen zo bij aan een gezonde toekomst. Goedopweg is een samenwerking van de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat Midden-Nederland en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.


Meest gestelde vragen

Hoe meld ik me aan?

Schrijf je alvast in via dit formulier voor het. Stimuleringsbudget met je e-mail adres waar je je account aan wil koppelen, je volledige naam en waar je werkt. Na een check door het secretariaat ontvang je het deeltegoed na een paar dagen in de Gaiyo app. Hierna kan je meteen op de elektrische fiets springen.

Waarvoor is het budget bedoeld?
Vereniging Parkmanagement Papendorp en Goedopweg willen graag op een laagdrempelige manier werknemers (en werkgevers) stimuleren om ook deelfietsen als een logische keuze te zien om van A naar B te reizen.

Waar kan ik de elektrische fietsen vinden?
In de app kan je precies zien waar de fietsen staan en of er fietsen beschikbaar zijn. Er zijn een aantal hubs en er komen er nog meer bij!.

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen? 
Maximaal 300 medewerkers kunnen hier gebruik van maken, verdeeld over meerdere organisaties. Op=op.

Hoeveel budget is beschikbaar? 
Maximaal 15.000 is beschikbaar gesteld, en dit is per persoon maximaal 50 euro deeltegoed.

Wanneer kan ik niet meedoen? 
Als je buiten het gebied in Papendorp werkt, kunnen we je helaas geen deeltegoed van 50 euro geven. Je kan wel gewoon gebruik maken van de Gaiyo app en gaan reizen met deelvervoer.

Deel dit bericht