16/05 Auto Afkickbus: slimme reisopties

In de Auto Afkickbus werken we aan slimme reisopties voor jou en je collega's. Zo vermijd je de files en bespaar je kostbare reistijd.

 

Goedopweg introduceert de Auto Afkickbus. Stap in voor slimme reisopties, die jou en je collega's verleiden de auto te laten staan en zo files te vermijden.

In de Auto Afkickbus krijgen je als forens een reisadvies op maat.

Zie je ‘m staan? Stap dan in! Voor een gesprek over actuele wegwerkzaamheden, files, opstoppingen en vertragingen. En natuurlijk over de alternatieven die mogelijk zijn.

In de Auto Afkickbus krijg je een reisadvies op maat. Afgestemd op de reisbehoeften. Zo ga je naar huis met een slimme andere reisoptie die tijdwinst oplevert, die goedkoper is, of die gewoon een goed gevoel geeft.

Misschien krijg je zelfs wel een gratis leenfiets mee. Om naar je werk te gaan. De supermarkt of de sportschool. En uiteindelijk naar huis. Daar halen we de fiets pas ‘s avond laat weer op. Zodat jij of je collega's de hele dag kunnen afkicken van de auto.

Kom je ook? En stuur dit bericht vooral door naar je collega’s, zodat zoveel mogelijk mensen kennis maken met het alternatief op de spits.

Locaties

De Auto Afkickbus staat 19 mei op de volgende locatie:

11:00 - 13:00 - Papendorp - Taatsenplein

Wat is Goedopweg?

Goedopweg helpt mensen en organisaties met bereikbaarheid en duurzame mobiliteit, in samenwerking met de overheid. Het doel is een beter toegankelijke en tegelijkertijd leefbare regio Utrecht. In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht.

Deel dit bericht