10/10 BDO Digital Cyberbijeenkomst

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd en gaat dus niet door.

 

Weet jij wat de snelst groeiende vorm van misdaad is? En hoeveel schade ermee gemoeid is? Hoe je kan voorkomen dat jij slachtoffer wordt, leer je tijdens de bijeenkomst over cybersecurity van BDO op 26 oktober aanstaande. Gewoon dichtbij, hier in Papendorp.  

Cybersecurity is een groot thema voor alle geledingen van de organisatie. Iedereen kan immers op een onbewaakt ogenblik op een verkeerd linkje klikken. Maar cybersecurity binnen de hele organisatie slim en efficiënt inrichten, is geen sinecure. De specialist van BDO geeft tips & tricks. Onder ander door live te laten zien hoe zo'n hack nu gaat.

BDO Utrecht, gevestigd in Papendorp, is bij veel mensen bekend als accountant- en adviesbureau. Hierbij wordt dan al gauw gedacht dat het alleen om financiële adviezen gaat. In de snel veranderende wereld heeft cybersecurity een steeds belangrijkere rol in de adviezen van BDO. BDO heeft hiervoor een speciale afdeling ingericht met specialisten die zich bezighouden met cybervraagstukken.  

Gratis cyberbijeenkomst 

BDO biedt medewerkers van bedrijven in Papendorp de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een cyberbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden jullie geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, privacy en good governance. De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 26 oktober. Er is plek voor 50 medewerkers dus wees er snel bij! De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch aangeboden door Vereniging Parkmanagement Papendorp.  

Waar & Wanneer 

Locatie: BDO, Van Deventerlaan 101, 3528 AG Utrecht.  

Datum & tijd: woensdag 26 oktober, 10 - 13 uur 

Ben jij cyberproof? 

Denk jij dat je volledig cyberproof bent? Dat jij er nooit in zal trappen? Als voorproefje heeft BDO een phishquiz gemaakt. Test jezelf en wordt (misschien) verrast door de uitslag. Doe de quiz en laat zien hoe goed jij legitieme berichten onderscheidt van phishing: http://phishquiz.bdo.technology.

Aanmelden 
GEANNULEERD

Deel dit bericht