05/09 BDO Digital Cyberbijeenkomst

Digitalisering biedt ongekende kansen maar ook nieuwe cyberrisico’s. Organisaties en ondernemers willen deze risico’s nog wel eens onderschatten. De cybersecurity-specialisten van BDO Digital schetsen risico's en geven tips en aanbevelingen. 

BDO Utrecht, gevestigd in Papendorp, is bij veel mensen bekend als accountant- en adviesbureau. Hierbij wordt dan al gauw gedacht dat het alleen om financiële adviezen gaat. In de snel veranderende wereld heeft cybersecurity een steeds belangrijkere rol in de adviezen van BDO. BDO heeft hiervoor een speciale afdeling ingericht met specialisten die zich bezighouden met cybervraagstukken.  

Gratis cyberbijeenkomst 

BDO biedt medewerkers van bedrijven in Papendorp de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een cyberbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden jullie geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, privacy en good governance. De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 26 oktober. Er is plek voor 50 medewerkers dus wees er snel bij! De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch aangeboden door Vereniging Parkmanagement Papendorp.  

Waar & Wanneer 

Locatie: BDO, Van Deventerlaan 101, 3528 AG Utrecht.  

Datum & tijd: woensdag 26 oktober, 10 - 13 uur 

Ben jij cyberproof? 

Denk jij dat je volledig cyberproof bent? Dat jij er nooit in zal trappen? Als voorproefje heeft BDO een phishquiz gemaakt. Test jezelf en wordt (misschien) verrast door de uitslag. Doe de quiz en laat zien hoe goed jij legitieme berichten onderscheidt van phishing: http://phishquiz.bdo.technology.

Aanmelden 
Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Deel dit bericht