28/03 Ben jij beveiligd tegen cyberaanvallen?

BDO Utrecht, gevestigd in Papendorp, is bij veel mensen bekend als accountants en advies bureau. Hierbij wordt dan al gauw gedacht dat het alleen om financiële adviezen gaat. In de snel veranderende wereld neemt cybersecurity een steeds dominantere rol in de advisering die BDO doet, er is een speciale afdeling voor ingericht met zeer hoogwaardige kennis van zaken.

BDO biedt nu aan medewerkers van bedrijven in Papendorp de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een bijeenkomst waarin jullie geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, privacy en good governance. Er wordt een eerste bijeenkomst georganiseerd op woensdag 8 juni (o.v.) waaraan 50 medewerkers kunnen deelnemen, deze bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch aangeboden door Utrecht Businesspark Papendorp.

Om te inventariseren of en hoeveel belangstelling er is voor het bijwonen van de bijeenkomst willen we jullie vragen om je aan te melden (o.v. van bevestiging definitieve datum).

Denk jij dat je volledig cyberproof bent, dat jij er nooit in zal trappen? Als voorproefje heeft BDO een phishquiz gemaakt, test jezelf en wordt (misschien) verrast door de uitslag. Je toch maar aanmelden?

Doe de quiz en laat zien hoe goed jij legitieme berichten onderscheidt van phishing: http://phishquiz.bdo.technology

Deel dit bericht