04/02 De politie komt naar Papendorp

Begin 2023 opent HUB50 haar deuren aan de Van Deventerlaan 50. HUB50 is een pand van én voor de politie. Politiemedewerkers kunnen er zijn, werken en samenkomen.

De politie heeft de behoefte aan een goed bereikbare locatie, waar alle politiemedewerkers en samenwerkingspartners elkaar kunnen ontmoeten en flexibel kunnen werken. Ook wordt HUB50 de plek voor politiemedewerkers die werken aan het beheren en ontwikkelen van de ICT-voorzieningen.

Plannen voor 2022
Het komende jaar wordt het pand grondig verbouwd. De doelstelling is om HUB50 na de renovatie energieneutraal te laten functioneren. Dit wordt bereikt door zoveel mogelijk gebruik te maken van de bestaande installaties. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat niet alleen het gebouw zelf, maar ook het gebruik van het gebouw duurzaamheid optimaal ondersteunt. De verschillende ruimten gaan flexibel en multifunctioneel gebruikt worden, waarbij ‘anders werken’ een belangrijke rol heeft. Teams krijgen er veel ruimte om te experimenteren en krijgen de beschikking over de juiste technologie, actuele informatie, passende hulpmiddelen en services. HUB50 wordt een plek waar alle politiemedewerkers hun talenten kunnen blijven ontwikkelen.

Vragen?
Door middel van diverse berichten, foto’s en video’s in de nieuwsbrief en op de website van Papendorp zal de politie ons het komende jaar informeren over HUB50. Ze kijken ernaar uit om jullie in 2023 te ontmoeten en nader kennis te maken. Heb je in de tussentijd vragen? Dan kan je contact opnemen met HUB50 via HUB50@politie.nl.

Deel dit bericht