16/05 Digitaal Galecopperbrug Café

Schrijf je in voor de digitale informatiebijeenkomst Galecopperbrug Café.

 

Bij de Galecopperbrug A12 wordt vanaf half juni hard aan de weg gewerkt. De kabels, die het wegdek dragen, worden vervangen. Dit duurt tot eind 2023. Als automobilist krijg je hierdoor van en naar Papendorp te maken met meer files en vertragingen. We snappen dat dit vragen oproept. Gelukkig zijn er andere reisopties! Weten welke alternatieven er zijn? Kom dan naar een van de (digitale) ‘Galecopperbrug Cafés’.

Programma

Rijkswaterstaat vertelt over de werkzaamheden en de gevolgen voor het verkeer. Waarna Goedopweg uitlegt welke alternatieven er zijn om vertraging te verminderen. Hierdoor kunnen je medewerkers zo zorgeloos mogelijk blijven reizen. Als laatste geeft Bol.com inzicht in hun creatieve mobiliteitsoplossingen. Kortom, het wordt een praktische en inspirerende bijeenkomst!

Alles op een rijtje

Wat: Galecopperburg Café

Voor wie: Werkgevers in Papendorp

Wanneer:

  • digitaal: 31 mei van 16:00-17:00
  • digitaal: 2 juni 16:00-17:00

Waarom: Informatie over impact werkzaamheden en alternatieve reisopties

Mogelijk gemaakt door Bol.com, Rijkswaterstaat en Goedopweg.

 

Aanmelden voor het Galecopperbrug Café kan hier.

Het Galecopperbrug Café wordt georganiseerd door Goedopweg.
Goedopweg helpt mensen en organisaties met bereikbaarheid en duurzame mobiliteit, in samenwerking met de overheid. Het doel is een beter toegankelijke en tegelijkertijd leefbare regio Utrecht. In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht.

Deel dit bericht