01/07 Geslaagd voor KVO Certificaat

Utrecht Businesspark Papendorp heeft met veel succes het KIWA certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) Continu Samenwerken voor de 7e maal behaald!

 

Een belangrijke voorwaarde om het KVO-B-certificaat te behalen is dat ondernemers in Papendorp samen met andere betrokken partijen zoals gemeente, politie, veiligheidsregio Utrecht (VRU), Sweco parkmanagement, VMB Security & Services, Spyke Security en U-Safe afspraken maken om onveiligheid, overlast, criminaliteit, onderhoud en beheer openbare ruimte en verkeersknelpunten aan te pakken.  Dit levert een meetbaar veiliger omgeving op met als resultaat minder schades en daardoor een groter gevoel van veiligheid. Daar profiteert iedereen van.


De heer Vincent Bakker (gemeente Utrecht) heeft het certificaat tijdens de Algemene Ledenvergadering op 23 juni jl. uitgereikt aan VPP-voorzitter Jaap Schuttevaer. Bakker attendeerde de aanwezigen op belangrijke veiligheidsissues als ondermijning en cybercriminaliteit. Dit laatste onderwerp staat hoog op het lijstje met aandachtspunten van Utrecht Businesspark Papendorp. Op 25 augustus is een infobijeenkomst gepland door het cybernetwerk Utrecht. Bovendien organiseren BDO IT Consultants (Van Deventerlaan 1) en VPP op 18 oktober een interessante bijeenkomst bij BDO over dit onderwerp. U kunt de datum alvast noteren!
 

Deel dit bericht