12/11 Gratis cybersecuritycheck voor ondernemers

Vanuit Cybernetwerk Utrecht wil gemeente Utrecht het Utrechtse MKB weerbaarder maken tegen digitale onveiligheid. Daarom bieden ze in samenwerking met het ROC-Midden Nederland een gratis Cybersecuritycheck/APK aan.

Gratis Cybersecurity Scan

Doe een gratis Cybersecurity Scan. Binnen 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de grootte van het bedrijf en netwerk) krijg je inzicht in de digitale risico's van uw bedrijf. Op basis van de scan geven IT-studenten van ROC Midden Nederland advies. Ze stellen maatregelen voor waar je meteen mee aan de slag kunt. De studenten voeren de Cybersecurity Scan uit onder professionele begeleiding van een docent. De bevindingen uit de scan worden alleen met de docent gedeeld. Je krijgt de uitslag in een verslag toegestuurd via een beveiligde link.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal scans beschikbaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar cybernetwerk@utrecht.nl. Zet in het onderwerp ‘Aanmelding Cybersecurity Scan’. Meld in de e-mail jouw naam, de bedrijfsnaam en het telefoonnummer. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Vanaf vrijdag 19 november starten de studenten met het bezoeken van ondernemers in Utrecht.

Kijk op www.utrecht.nl/veiligondernemen voor meer informatie en meld je aan.

Recent heeft David de Kramer, adviseur veiligheid van gemeente Utrecht, een presentatie gehouden tijdens het KVO overleg over aan pak van digitale veiligheid door gemeente Utrecht, graag willen wij deze presentatie met jullie delen.  

Deel dit bericht