11/05 Gratis leenfietsen

Vanaf 27 mei wordt het mogelijk voor werkenden op Businesspark Papendorp om gebruik te maken van de fietsen van Donkey Republic. 

Vereniging Parkmanagement Papendorp heeft een 2 jarig contract gesloten met Donkey Republic voor de plaatsing van 40 fietsen op Papendorp en het ter beschikking stellen van 200 abonnementen voor werkenden op Papendorp. Binnenkort komt er een formulier op de website waarmee je je kunt aanmelden voor een abonnement, hier komt ook een aparte nieuwsbrief over. Voorwaarde is dat je werkt op Papendorp, je werkmailadres is bepalend voor deelname. Het abonnement is wereldwijd te gebruiken, je kan per keer 12 uur lang een fiets gebruiken zonder kosten. Bij aanmelding moet je wel gegevens van bijvoorbeeld een creditcard opgeven, dit is uitsluitend bedoeld om kosten te kunnen incasseren die je maakt die buiten het gratis abonnement vallen. Dit heb je zelf in de hand. 

We willen de gratis abonnementen zo eerlijk mogelijk verdelen over alle werkenden/bedrijven op Papendorp. In eerste instantie zal een ieder die zich aanmeldt een abonnement toegewezen krijgen echter mocht de limiet van 200 abonnementen bereikt gaan worden dan gaan we kijken hoe de abonnementen verdeeld zijn over de bedrijven. Het kan dan betekenen dat we bij overdeelname van sommige bedrijven voor enkele medewerkers het abonnement moet stopzetten. Hierbij zal ook gekeken worden naar het daadwerkelijke gebruik van de fietsen door de individuele medewerkers. 

Hoe werkt het rekening houdend met een ieders privacy:
De aanmelding komt binnen bij de vereniging, wij doen aan de hand van het mailadres en onze adreslijst bedrijven op Papendorp de check of iemand ook daadwerkelijk op Papendorp werkt. Zo nodig controleren we bij jouw bedrijf of de gegevens kloppen. Als de aanmelding akkoord is krijg je een link waarmee je jouw abonnement bij Donkey Republic kunt aanmaken. De vereniging kan niet jouw individuele gebruik zien alleen het gezamenlijk gebruik. Donkey Republic kan, indien dit bijvoorbeeld nodig is voor selectie bij overinschrijvingen, wel het individuele gebruik zien. Mocht er dus aanleiding zijn om bepaalde abonnementen stop te zetten, bijvoorbeeld vanwege een eerlijke verdeling, dan kan alleen Donkey Republic zien welke personen weinig tot geen gebruik maken van het abonnement, aanleiding om het abonnement stop te zetten. 

Donkey Republic, wie zijn dit, waar zijn er al fietsen, hoe werkt het: lees de introductie. 

Deel dit bericht