19/05 IkFiets

Begin juni voert Utrecht Businesspark Papendorp samen met Goedopweg een campagne om het gebruik van deelfietsen te stimuleren.

"Laat het openbaar vervoer wachten terwijl jij comfortabel verder fietst, of je nu naar je werk gaat of op werkbezoek bent. Met de nieuwe deelfietsenhubs op de Papendorp, kun je op een duurzame en gezonde manier het laatste stukje van jouw reis afleggen. Dus spring op de fiets en geniet.”

Wie het belangrijk vindt dat iedereen in de organisatie gezond en vitaal is of misschien met de hele organisatie wil bijdragen aan een beter milieu kan meehelpen om zoveel mogelijk collega’s in het zadel te helpen! We begrijpen dat het voor sommigen een uitdaging kan zijn om op de fiets naar werk te komen, vooral als iemand dit normaal niet doet. Daarom willen we het iedereen zo makkelijk mogelijk maken om wel de fiets te pakken. Omdat elke organisatie anders is, heeft Goedopweg drie fietsstimuleringspakketten samengesteld.

Willen jullie je collega’s in het zadel helpen?

Goedopweg kijkt graag samen naar de juiste aanpak om jouw organisatie in het zadel te krijgen. Neem contact met Goedopweg op via fiets@goedopweg.nl of via WhatsApp op +31 6 12 422 545. Je kan natuurlijk ook kijken op goedopweg.nl/fiets voor meer informatie.

Gratis probeertegoed voor een elektrische deelfiets

Werk jij in Papendorp? Maak dan gebruik van het probeertegoed voor een elektrische deelfiets en fiets naar je werk! Vereniging Parkmanagement Papendorp stelt, in samenwerking met Goedopweg, eenmalig een stimuleringsbudget beschikbaar voor 300 medewerkers in het gebied. Jij kan als medewerker van, naar én in het gebied reizen, en je krijgt de eerste 50 euro deeltegoed cadeau! Je kan hiervoor gebruik maken van de TIER e-bikes via de Gaiyo app. Zo kan je kennis maken met de voordelen van fietsen in het gebied. Er zijn al 80 mensen die meedoen maar daar kunnen er zeker nog meer bij!

Dus werk je bij een van de bedrijven in Papendorp? Dan kan je eenvoudig aanspraak maken op dit stimuleringsbudget en lekker de lente tegemoet fietsen!

Waar staan de deelfietsen in Papendorp?

Er zijn verschillende plekken, zogenaamde parkeerhubs voor de TIER e-bikes, waar de TIER fietsen worden aangeboden (zie onderstaand kaartje). Boeken kan via de Gaiyo app. Je ziet precies in deze app waar je deze kan gaan ophalen, gebruiken en weer gaan inleveren.

Aanmelden kan:
Schrijf je in via dit formulier voor het stimuleringsbudget met je werkmail adres (waar je je account aan wil koppelen), je volledige naam en waar je werkt. Er kunnen maximaal 300 personen in totaal meedoen. Wees er snel bij, dan kan je lekker op de fiets!

Hoe werkt het?
Na een check door het secretariaat ontvang je instructies hoe het werkt en hoe je het tegoed in de Gaiyo app kan gaan ontvangen. Schrijf je snel in zodat je lekker kan gaan fietsen!

Actie: Gaiyo-shirt cadeau

Wie in mei een ritje boekt via de Gaiyo-app krijgt een mooi shirt cadeau. Bijvoorbeeld door mee te doen met de fiets-naar-werkactie. Je ervaart dan de voordelen van het fietsen. Niet alleen bespaar je geld en vermijd je files, je komt ook nog eens energiek op je werk aan. De Gaiyo-app helpt je bij het vinden van de beste fietsroutes en beloont je nu met een gratis t-shirt. Wacht niet langer en doe mee aan deze gezonde en duurzame actie!

Je kunt jouw gratis shirt in mei afhalen bij De Huismeesters in het gebouw ‘De Jonge Hond’ (Hondiuslaan 40-46) van maandag tm vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur.

Let op: Op=op!

Deel dit bericht