04/02 Nieuwbouw NVM update

November 2020 werd bekend dat NVM hun nieuwe hoofdkantoor op Papendorp gaat bouwen. Projectleider Jeffry Jacobs heeft ons sindsdien op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom de bouw van het NVM kantoor. Wij delen nu graag met jullie een laatste bericht van Jeffry.
Welkom op Papendorp NVM en bedankt Heembouw.

We zijn gestart met de laatste fase van het project. De komende dagen zal de omgeving weer naar de oude situatie worden gebracht en ruimen we de inmiddels zo herkenbare bouwplaats op.

Vrijdag 18 februari 2022 is het zover: de oplevering van het nieuwe kantoor voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (de NVM). Nog niet zo heel lang geleden was deze plek een groene oase, welke in rap tempo is getransformeerd tot een fantastisch gebouw…… en staan ongetwijfeld “ineens” de nieuwe gebruikers te trappelen om hun plek in te nemen. Voor diegenen die langere tijd thuis aan het werk waren vanwege COVID-19, hier een hele mooie link hoe het afgelopen jaar is verlopen.

De oplevering is traditiegetrouw het moment van verhuizen. Niet alleen het vertrek van Heembouw, maar ook het verwelkomen van de eerste gebruikers (NVM) en haar leden.

Voor ons (Heembouw) was het een fijne werkomgeving. We willen alle omwonenden, de beheerders en de gemeente bedanken voor het prettige contact, de samenwerking en het tijdelijk mogen bewonen van Utrecht Businesspark Papendorp.

We zijn ervan overtuigd dat we een fantastisch gebouw hebben gerealiseerd voor de NVM en hiermee indirect ook een mooie aanwinst voor Businesspark Papendorp achterlaten!

Met vriendelijke groet,
J.G. (Jeffry) Jacobs | Projectleider | Heembouw Kantoren B.V.
 

Deel dit bericht