19/04 Nieuw: reserveerbare, zakelijke (e-)bikes op Utrecht CS

Op Utrecht CS is er nu een unieke mobiliteitshub met deelbare e-bikes en stadsfietsen geopend. Deze mobiliteitshub biedt plek voor 200 (e-)bikes. De hub is een veel gevraagde oplossing voor organisaties die hun medewerkers een (elektrische) deelfiets willen aanbieden voor het laatste stuk van Utrecht Centraal naar Papendorp en weer terug.

Het reserveringssysteem biedt medewerkers altijd garantie op een (e-)bike. Gezond, snel en duurzaam dus. Is dit iets voor jou en je collega’s? Lees snel verder.

Deze mobiliteitshub biedt plek voor maar liefst 200 (e-)bikes en is een veel gevraagde oplossing voor organisaties die hun medewerkers een (elektrische) deelfiets willen aanbieden voor het laatste stuk van Utrecht Centraal naar Papendorp en weer terug. 

Bij deze Hely Hub kunnen medewerkers van aangesloten organisaties een e-bike of stadsfiets reserveren en oppikken bij de hub op Utrecht Centraal. Vanaf daar kunnen ze de reis naar kantoor voortzetten en aan het einde van de dag weer terugfietsen. En makkelijk herkenbaar, want jouw bedrijfsnaam wordt op de fiets gezet. Een woon-werk reis zonder file of lange wachttijden op bus of tram. 

De Hely Hub Utrecht Centraal is 24/7 geopend voor alle ritten vanaf het station naar kantoor en andersom. Hely onderhoudt de fietsen, geeft inzicht in het gebruik en biedt persoonlijke service wanneer er iets niet goed gaat.

Meer weten?

Medewerkers van het UMC Utrecht maken al gebruik van de Hely deelfietsen. Er is nu nog plek voor andere organisaties die hun medewerkers toegang willen geven tot deze hub. Lijkt je dit wat? Kijk dan op hely.com/utrecht-centraal.

Over Hely

Hely is opgericht door PON & NS om mobiliteit te verduurzamen en de zakelijke reis makkelijker te maken. Hely biedt meerdere soorten deelvervoer aan via de Hely app, zoals stadsfietsen, e-bikes, elektrische deelauto's en elektrische bakfietsen. Deze zijn exclusief beschikbaar voor de medewerkers van aangesloten organisaties.

Is dit hetzelfde als Gaiyo?

Nee, het is niet hetzelfde. Gaiyo is een app voor individuele gebruikers om deelvervoer te reserveren. Hely sluit een overeenkomst met een organisatie. Medewerkers van een aangesloten organisatie kunnen gebruik maken van Hely (e-) bikes.

Deel dit bericht