26/08 NVM Kantoor

De bouw gaat voortvarend, we zijn gestart met de afbouwwerkzaamheden. Dit betekent dat de contouren van het gebouw voltooid zijn en we inmiddels wind- en waterdicht zijn.

De gevel wordt ondertussen ook afgewerkt, vandaar de steiger rondom. Aan de zijde van de Orteliuslaan is de steiger met netten ingepakt (veiligheid), dus nog even geduld voor de onthulling.

Planning tot november 2021:
De traditionele bouwvakantie ligt alweer achter ons, nu we wind- en waterdicht zijn starten we vol energie met de afbouwwerkzaamheden. Het aanbrengen van de complete installatie-infra, monteren en afwerken van de vaste binnenwanden en het afwerken van het atrium heeft nu onze focusOok zullen we in deze periode de installatie gaan opstarten voor definitieve warmte en elektra.
Het streven is eind van het jaar gereed te zijn met deze afbouwwerkzaamheden, zodat we ons op kunnen maken voor de laatste fase. Het opleveringsgereed maken van het complete gebouw.

Aandachtspunt omgeving:

We verwachten dat de transportbewegingen aanzienlijk minder zullen worden, echter start ook een nieuwe ontwikkeling die u als buren enige hinder kan geven: de aanleg van inritten en NUTS. Er is aandacht voor om deze hinder tot een minimum te beperken, maar helaas zijn we afhankelijk van de NUTS-partijen en gemeente Utrecht. Zij verzorgen gezamenlijk deze aanleg en zullen hiervoor ook de noodzakelijke vergunningen en voorzieningen treffen.

Tot de volgende nieuwsbrief,

Namens het team van Heembouw,
Jeffry Jacobs
Projectleider Heembouw

Deel dit bericht