21/12 Oranje deelfietsen

Afgelopen jaar hebben jullie de mogelijkheid gekregen om gratis deelfietsen te gebruiken van Donkey Repuplic. Helaas moeten wij mededelen dat de gemeente Utrecht de vergunning van Donkey Republic, voor het verhuren van deelfietsen in de openbare ruimte, per 31 december 2021 zal intrekken.

De reden hiervoor is dat Donkey Republic de gemaakte afspraken niet is nagekomen.  In 2022 gaat de gemeente op zoek naar een nieuwe aanbieder.

Dit heeft ook gevolgen voor de deelfietsen op Businesspark Papendorp. De Vereniging Parkmanagement Papendorp moet je daarom helaas meedelen dat het initiatief van de Vereniging, om de fietsen gratis beschikbaar te stellen aan werknemers op Papendorp, met ingang van 1 januari 2022 wordt beëindigd. Donkey Republic zal de gebruikers nader berichten over het stopzetten van de abonnementen.

Het deelfietsenproject is succesvol geworden, ondanks de coronapandemie. Dit komt door het grote aantal enthousiaste werknemers. De Vereniging Parkmanagement Papendorp heeft daarom de intentie om de deelfietsen weer terug te brengen op het bedrijventerrein. Dit zal gebeuren wanneer  door de gemeente een nieuwe aanbieder is gevonden.

We willen de gebruikers van de deelfietsen heel erg bedanken voor alle duurzame kilometers.  Hopelijk hebben jullie de smaak te pakken gekregen en zoeken jullie tijdelijk naar andere mogelijkheden voor duurzaam vervoer!

Deel dit bericht