15/11 Papendorpse Run

Donderdag 26 september stonden er ruim 70 deelnemers van 11 verschillende bedrijven op Papendorp klaar om te rennen voor Stichting Energy4All.

Tijdens deze feestelijke 5e editie van de Papendorpse Run, was er niet alleen een recordaantal deelnemers, maar ook een fanfare, DJ en een ontzettend leuke borrel bij Brasserie de Steiger.

Het doel van dit jaar werd aangedragen door Annatommie mc, waar een van de medewerkers bevriend is met de ouders van Freek. Freek heeft een energiestofwisselingsziekte en zet zich in voor Stichting Energy4All om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar medicijnen. Samen met zijn moeder was hij dan ook aanwezig op het evenement en heeft op zijn eigen manier een steentje bijgedragen.

Samen met Ron Okhuijsen, ambassadeur van Energy4all, heeft hij de cheque van € 4.100 in ontvangst mogen nemen. In de weken daarna werd er nog een grote hoeveelheid sponsorgeld gestort, waardoor de totale bijdrage van de Papendorpse run aan Stichting Energy4All op ruim € 5.500 euro uit komt.
Een mooi bedrag waar iedereen die zich heeft ingezet voor de run trots op mag zijn!

De leukste foto’s van de run vind je op de Facebookpagina van Papendorpse Run. Wil je op de hoogte gehouden worden, helpen in de organisatie of heb je een goed doel voor volgend jaar? Laat het ons weten. 

Deel dit bericht