25/11 Papendorpse Run 2020

Donderdag 24 september was het zover: de volledig coronaproof georganiseerde Papendorpse Run! Dit jaar was het goede doel voorgedragen door VVAA: Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWIC).

Voor het 6de jaar op rij werd dit event georganiseerd door een aantal medewerkers van bedrijven op Utrecht Businesspark Papendorp. De Run kent elk jaar een ander goed doel voorgedragen door een bedrijf of een medewerker op Papendorp.

De organisatie had dit jaar een aantal extra uitdagingen:
Hoe organiseer je dit event rekening houdend met de maatregelen, maatregelen die ook nog eens enkele dagen voor het event ineens aangepast werden?
Waar kunnen we het laten plaatsvinden?, bij de standaard locatie vanaf de Steiger en dan rondje vijver was onvoldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden.
Hoe bereik je de mensen als er maar weinig mensen op kantoor aanwezig zijn?

Overleg met Sportpark Galecop, overleg met de Veiligheidsregio, overleg, overleg, maar het is ze gelukt: ruim 60 deelnemers liepen maar liefst € 12.000 bij elkaar!
Dit bedrag wordt verdubbeld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Groot compliment aan de organisatie en de deelnemers!

Was je er niet bij dan heb je wel wat gemist, bekijk de aftermovie!

Het bij elkaar gelopen bedrag is volledig gedoneerd aan de stichting, de kosten om dit event te realiseren inclusief een gezellige borrel met hapje na afloop worden betaald uit de trekkingsrechten van Utrecht Businesspark Papendorp bij het Ondernemersfonds Utrecht.

Wil je volgend jaar ook meedoen: zet alvast de 4e donderdag van september 2021 in je agenda, dan zien we je graag volgend jaar weer terug.
Heb je een idee voor een goed doel? Wil je helpen met de organisatie? Stuur een mail naar de organisatoren.


Wat is stichting ZWIC:

Geef voor zorgverleners: Stichting Zorg na Werk in Coronazorg

Nederland applaudisseerde voor de zorgverleners. Maar applaus is niet genoeg. We moeten meer doen om ervoor te zorgen dat onze zorgverleners, die nu zélf risico lopen terwijl ze ons helpen, te helpen als zij zélf getroffen worden door het COVID-19 virus. Met uw bijdragen kunnen we die zorgverleners en hun familieleden bijstaan en de financiële gevolgen van een intensive care traject of onverhoopt overlijden, verzachten.

Geef daarom ruimhartig, en laat onze zorgverleners zien dat Nederland écht dankbaar is voor de inzet die zij tonen.

Doneer nu aan onze helden in de zorg: geefvoorzorgverleners.nl/doneer/

Deel dit bericht