15/11 Pepernotenactie

Als bedrijf heeft u te maken met facilitaire ondernemers op bijvoorbeeld het gebied van catering, schoonmaak, events en beveiliging.

Door de vele aanbieders ziet u door de bomen het bos niet meer. Of er gelden landelijke afspraken waardoor het soms makkelijker is voor de reeds voor u gekozen aanbieder te kiezen, terwijl dit niet per se hoeft. Landelijke afspraken maken de dienstverlening niet altijd goedkoper of beter.

Begin november kunt u bezoek krijgen van een aantal facilitaire aanbieders. Zij bundelen hun krachten om u, als potentiële opdrachtgever of partner, de voordelen van een collectieve dienstverlening te laten zien. Hanna Stam van Rosco Catering, Rineke Sloetjes van Xandrius, Stella Timmer van VMB Security & Services en Rob Nap van Wiegmans Facilitaire Diensten BV trekken de jas van de Sint aan en komen iets lekkers brengen.

Geheel vrijblijvend en vooral om te laten zien dat samen werken sterker maakt. Zij zien u niet alleen als potentiële opdrachtgever, echter ook als verbreding van het netwerk in Utrecht. Zij willen niet alleen dat u iets voor hen betekent; zij willen juist graag iets betekenen voor u, in welke vorm dan ook!

Deel dit bericht