16/06 Politie vakdagen op Papendorp

Op 20, 21 en 22 juni a.s. is de nieuwe HUB50 van de politie in Utrecht hét decor voor de vakdagen die de politie, dienst IV, ieder jaar organiseert voor haar medewerkers.

De politie is per februari jl. ingetrokken in HUB50, het pand aan de Van Deventerlaan 50 in Papendorp. HUB50 is een pand van en voor de politie. Je kunt er zijn, werken en samenkomen. HUB50 is duurzaam en flexibel. Een plek voor innovatie, waar veel energie rondgaat, waar een ontmoeting je verder brengt en waar dingen ontstaan. De politie heeft sterk de behoefte aan een goed bereikbare locatie waar alle politiemedewerkers en samenwerkingspartners elkaar kunnen ontmoeten en flexibel kunnen werken. Ook wordt HUB50 de plek voor politiemedewerkers die werken aan het beheren en ontwikkelen van de ICT-voorzieningen.

Kortom; een perfecte setting voor de vakdagen, waar alles draait om leren & samenzijn. Het 3-daags event zal een buitenevent worden in en rondom de HUB, waar de collega’s elkaar (her)ontmoeten en nieuwe kennis opdoen. Zo’n 3000 ICT collega’s zien elkaar namelijk niet elke dag. Over de 3 dagen verwachten we circa 1.500 - 2.000 deelnemers tussen 9.30 - 16.30 uur, die op het grasveld vlak bij de HUB zullen parkeren. Dit zullen we begeleiden met traffic controleurs en het terrein zal goed afgehekt zijn en alleen toegankelijk voor de bezoekers van de politie. Voor de bewoners en bezoekers van Papendorp hopen we dat we op deze manier zo min mogelijk hinder geven aan het verkeer en parkeren.   

Voor meer informatie en/of vragen, kunt u terecht bij effectgroep*, de creative agency die de organisatie en productie namens de politie, dienst IV, voor haar rekening neemt. Van Deventerlaan 31-51, tel: 030 - 410 0790 of mail: info@effectgroep.nl    

Deel dit bericht