24/07 P+R niet langer gratis

Met de komst van de slagboom geldt ook dat er weer betaald moet worden voor het parkeren.

De gemeente heeft aangegeven dat de oude tarieven gehandhaafd blijven tot in ieder geval 1 september. Door Covid19 wordt een ieder verzocht om het reizen met het openbaar vervoer zoveel mogelijk te beperken, om het reizen per auto en dan met name het parkeren financieel aantrekkelijk te houden wordt de invoering van de nieuwe tarieven uitgesteld.

De slagboom werkt al wel, of ook de verlichting al werkt is nog niet bekend, dit moeten we een keer ’s avonds constateren. De aansluitingen voor het opladen van elektrische auto’s zijn nog niet aanwezig. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten, het is belangrijk dat er goede verlichting gaat werken voordat het weer vroeg donker wordt. De fietsenrekken zijn nog niet geplaatst, deze komen zo spoedig mogelijk. Dit geldt ook voor de fietsenrekken voor de oranje fietsen op de rest van het park, deze komen zo speodig mogelijk. 

Bij de P+R zijn ook fietsen van Donkey Republic beschikbaar, dus P+R wordt dan P+F! Wil je ook gebruik maken van een gratis abonnement op de oranje fietsen, kijk dan hier hoe je je aan kunt melden. 

Wilt je uitrijkaarten in grotere aantallen inkopen, stuur dan een mail naar: verkoop@P1.nl. Ook kun je hier terecht met vragen over de geldigheid van reeds eerder ingekochte kaarten.

Deel dit bericht