11/11 Praat mee over de toekomst van Papendorp

Papendorp is volop in ontwikkeling. De komende jaren komen er duizenden woningen en werkplekken bij. Tijd om nu na te denken over zaken als bereikbaarheid en duurzaamheid.

Voor de werkgevers in het gebied is de zogenoemde gebiedstafel opgericht: een samenwerking met (lokale) overheden om de duurzame bereikbaarheid van het gebied te verbeteren. De gebiedstafel is een serie online bijeenkomsten waarin werkgevers, de gemeente en Goedopweg samen op zoek gaan naar de beste oplossingen en mobiliteitsvoorzieningen voor de werkgevers in Papendorp. Nu en in de toekomst.

De gebiedstafel is succesvol van start gegaan. Zo hebben we na inventarisatie onder de aangesloten werkgevers en de Vereniging Papendorp tot nu toe 6 extra (virtuele) hubs gerealiseerd waar deelfietsen geparkeerd kunnen worden om zo de dekking van het gebied te verbeteren. 

We nodigen jou graag uit om deel te nemen aan de komende bijeenkomst op dinsdag 24 januari van 16.00-17.00. Jouw visie en inbreng als werkgever zijn belangrijk. Zo werken we samen aan een duurzaam bereikbaar Papendorp.

‘Deelname aan de Gebiedstafel Papendorp levert Bol.com op, dat we direct in contact zijn met andere werkgevers op het bedrijventerrein en met de gemeente om samen te werken aan onder andere de goede bereikbaarheid van onze campus in Utrecht.’ Pauline Roukens, Bol.com

Wil je meer weten of je meteen aanmelden? Neem dan contact op met de gebiedsregisseur Jooske van Bogerijen via jooske@goedopweg.nl.

Deel dit bericht