22/02 Reis slimmer en duurzamer

Werkzaamheden aan de A2-A12 en Galecopper zorgen voor nog meer verkeersdrukte van en naar Papendorp. Een oplossing hiervoor is gespreid reizen. Als meer weggebruikers buiten spitstijden reizen of vaker thuiswerken wordt de doorstroom verbeterd.

De stalen kabels van de Galecopperbrug worden vervangen. De brug is 6 weekenddagen en 24 nachten afgesloten. De brug is in ieder geval afgesloten op 6, 13 en 14 april van 8:00 - 20:00 uur, overige data zijn nog niet bekend. Kijk voor meer informatie op: https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/vervangen-tuien-galecopperbrug

Op het traject tussen Nieuwerbrug en Oudenrijn bij de A12 leidt groot onderhoud tot meerdere weekendafsluitingen en minder rijstroken. De werkzaamheden vinden plaats tussen mei en juni.

Tussen Oudenrijn en Everdingen is tussen augustus en september groot onderhoud van de A2 (inclusief Jan Blankenbrug). Dit zorgt voor weekendafsluitingen en een beperkte beschikbaarheid van rijstroken.

Rijkswaterstaat werkt tijdens werkzaamheden nauw samen met Goedopweg. Hieronder vind je een aantal tips zodat jij slimmer kan reizen. 

Wat kan je zelf doen 

√ werk zoveel mogelijk thuis en online, ga naar kantoor om collega’s te ontmoeten

√ start je werkdag thuis op en reis na de spits naar kantoor

√ maak gebruik van het openbaar vervoer, de fiets of deelmobiliteit 

√ doe eerst boodschappen of sport in de buurt van kantoor, reis na de spits terug naar huis

√ plan je kantoordagen op maandag, woensdag of vrijdag

 

Ga ook aan de slag met duurzame mobiliteit

Wil jij het nog makkelijker maken voor je medewerkers om slimmer te reizen? Goedopweg staat voor je klaar om je hierin kosteloos te ondersteunen. Neem contact met ons op via  werkgevers@goedopweg.nl of plan een digitaal half uurtje in

Deel dit bericht