30/06 Rondje Stadseiland

Rondje Stadseiland is een nieuw wandel-, hardloop-, en skeelerevenement in Utrecht-West, op het stadseiland. Het wordt georganiseerd door Central Events op zondag 5 september 2021.

De start en finish zijn op het Businesspark Kanaleneiland-Zuid. De organisatoren hopen dat dit evenement leidt tot de totstandkoming van een permanent parcours aan de randen van het stadseiland. 

Het Rondje is een van de weinige evenementen die skeeleren en (hard)lopen met elkaar combineert. De skeelertoertocht van 15 km kent geen tijdregistratie en het parcours is volledig uitgepijld, de route doet ook Papendorp aan. Het maakt helemaal niet uit of je een beginner of gevorderde bent. Doe gezellig mee op jouw eigen tempo!
Er is een hardloopwedstrijd met tijdwaarneming. Ben jij onlangs begonnen met hardlopen? Dan is de 5 km run echt iets voor jou. Heb je al wat meer ervaring? Kies dan voor de 10 km run of voor de unieke 10 mijl run (enige in Utrecht!). Deze laatste komt ook door Utrecht Businesspark Papendorp. 
Is hardlopen niets voor jou? Doe dan mee aan de wandeltocht van 5 km of 12 km. Het is een ideale afstand voor jong & oud, je hoeft er niet voor te trainen, je bent lekker in beweging en het is ook nog eens hartstikke gezellig! Halverwege krijg je wat lekkers te drinken en te eten aangeboden.
Alle informatie en het inschrijfformulier staat op de website van Rondje Stadseiland

Deel dit bericht