19/05 Update bouw NVM kantoor

 

Bericht van Heembouw over de bouw van het NVM Kantoor: 

Beste buren op bedrijventerrein Papendorp,

Het zal jullie niet ontgaan zijn, we zijn gestart met het monteren van het prefab betonnen casco. Een imposante bouwkraan vormt de komende tijd een herkenbaar punt van Papendorp.

Planning tot augustus 2021

Tot aan week 27, 2021 zullen de contouren van het nieuwe gebouw vorm krijgen, tegelijkertijd worden deze contouren aan het zicht onttrokken door een gevelsteiger. Tussendoor zullen er diverse betonvloeren worden gestort en afgewerkt.Vanwege het beperkte bouwkavel i.r.t. de gebouwcontouren en de noodzakelijke werkzaamheden na de reguliere werktijden zijn we intensief in overleg met de gemeente, en zijn hieruit de diverse ontheffingen verzorgd.
Een van de traditiegetrouwe mijlpalen (het hoogste punt) zal op 8 juli 2021 worden bereikt. Uiteraard proberen we hier een feestelijke invulling aan te geven, binnen de richtlijnen van de RIVM.

Aandachtspunt verkeersveiligheid

De prefab betonnen onderdelen worden met tijdritten aangevoerd en “just-in-time” verwerkt. Tegelijkertijd treffen we voorbereidende werkzaamheden ten aanzien van de installaties.  Kortom, de gang zit er goed in. We doen in samenwerking en overleg met de gemeentelijke instanties ons uiterste best om eventuele overlast/ hinder voor omliggende bedrijven of de doorgang van het verkeer tot een minimum te beperken en tijdig zichtbaar te maken. We vragen u als buren nogmaals om deze tijdelijke verkeersmaatregelen na te leven en op te volgen, om voor elkaar een veilige (werk)omgeving te creëren en ongevallen te voorkomen. Dit klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar helaas zien wij bijna dagelijks nog situaties waarin dit toch niet zo vanzelfsprekend is.

We rekenen op jullie begrip en medewerking.

Namens het team van Heembouw,
Jeffry Jacobs
Projectleider Heembouw

Deel dit bericht