18/04 Utrecht Divers & Inclusief

Utrecht Divers & Inclusief maakt divers en inclusief ondernemen laagdrempelig voor ieder bedrijf.

Dit jaar is Utrecht Divers & Inclusief  (UDI) van start gegaan. Hét netwerk voor alle organisaties die zich  bezig (willen) houden met divers & inclusief werkgeverschap.

Wil je aan de slag met diversiteit en inclusie binnen jouw bedrijf of organisatie en tegelijkertijd bijdragen aan een diverse en inclusieve Utrechtse arbeidsmarkt? Zoek je een plek waar je ervaringen en kennis over dit onderwerp kunt delen met anderen? Utrecht Divers en Inclusief kan je daarbij helpen! Onze missie is om een netwerk te vormen waar zowel mkb als grote bedrijven bij elkaar komen, samenwerken en kennis uitwisselen om zo diversiteit en inclusie verder te brengen op hun eigen werkvloer.

Op 11 juni vindt de kick-off van het netwerk plaats. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Datum: 11 juni 2024
Tijd: 15.00 - 18.00 uur
Locatie: Stadskantoor Utrecht,  Stadsplateau 1

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op het doel en de ondersteuning van UDI, maar ook op de voordelen en meerwaarde die deelname aan dit netwerk met zich meebrengt. Daarnaast deelt onderzoeksinstituut Verwey-Jonker de resultaten van nieuw onderzoek naar een inclusieve Utrechtse arbeidsmarkt. Je krijgt volop de kans om andere Utrechtse werkgevers te ontmoeten, waarmee je in gesprek kan tijdens het break-out café.

Meer weten over de kick-off of over het netwerk?
Neem dan contact op via udi@ser.nl, neem een kijkje op de website of bekijk onze brochure.

Deel dit bericht