11/11 Vandaag beginnen met elektrisch vervoer = op tijd klaar voor 2030

De deadline voor de klimaatdoelen van 2030 komt steeds dichterbij.  Daarnaast is er in Brussel besloten dat vanaf 2035 iedere nieuwe auto die in de EU verkocht wordt CO2-uitstootvrij moet zijn. Steeds meer werkgevers maken dan ook de overstap naar een elektrisch wagenpark. Een overstap die al snel vijf tot tien jaar zal vragen. Slagvaardig zijn in 2030 betekent dan ook; nu van start gaan. Wat komt er kijken bij die transitie? Hoe ga je om met laadcapaciteit, met arbeidsvoorwaarden, met de ‘last mile’, met zero emissie in de grote steden? Met een afschrijftijd van tien jaar wil je bijvoorbeeld nu beginnen met het elektrificeren van je bestelbussen en ander transport, anders ben je te laat. Goedopweg zet al deze vragen én de antwoorden voor je op een rij tijdens dit webinar.

Inspiratie en lessen uit de praktijk
We schetsen je trends en cijfers, geven je inzicht én inspiratie uit de praktijk. Bijvoorbeeld met het verhaal van Koninklijke BAM Groep die ervoor gaat om ruim 3.600 werknemers in de elektrische auto te krijgen vóór 2027. Vanuit welke visie werkt BAM en welke keuzes worden gemaakt? En hoe krijg je je medewerkers hierin mee? En we vertellen je het verhaal van MRA-elektrisch over laadpalen op je bedrijventerrein. Bied je dit aan je medewerkers aan, of juist niet? Doe je het alleen, of misschien wel samen met je buren? Je leert welke afwegingen je kunt maken om tot de juiste keuze te komen. We wachten nog op de definitieve bevestiging van een derde inspirerende spreker, maar nu al belooft het een boeiend webinar te worden met waardevolle lessen voor je eigen praktijk.

Meld je nu gratis aan! Kijk, luister en discussieer mee op dinsdag 29 november van 11.30 tot 12.30 uur.


Over de sprekers tijdens de webinar
Koninklijke BAM Groep - Peter van der Tas, manager klant en projecten
BAM beschikt met ruim 3.600 arbeidsvoorwaardelijke leaseauto’s over een van de grotere leasewagenparken van Nederland. Het bedrijf wil met de elektrificatie van het leasewagenpark de eigen CO2-voetafdruk aanzienlijk verlagen. Hoe kom je van de eerste 40 naar 400 en hoe ga je door naar 3.600 elektrische auto’s? Peter van der Tas, manager klant en projecten neemt ons mee in visie, keuzes, overwegingen over arbeidsvoorwaarden, leasevormen, laadfaciliteiten en alles wat je tegenkomt bij de benodigde gedragsverandering van je medewerkers. 

Annabel van Zante, projectleider logistiek en bedrijventerreinen bij MRA-E
Binnen het project MRA-Elektrisch werken overheden in Flevoland, Noord-Holland en Utrecht samen om elektrisch vervoer te stimuleren en een netwerk van publieke oplaadpunten te realiseren. Als projectleider weet Annabel van Zanten dat er voor eind 2023 voor 100 bedrijventerreinen een plan moet liggen hoe het laden wordt ingericht. In haar rol is ze expert in het helpen van bedrijven bij het opstellen van een laadplan voor hun bedrijventerrein. 

Inschrijven 
Ben je geïnteresseerd in dit (kosteloze) webinar? Kijk voor meer informatie op onze eventpagina en schrijf je in vóór dinsdag 29 november. 
Ken je iemand voor wie dit webinar ook interessant kan zijn? Stuur dan deze link naar de eventpagina door. Geïnteresseerden kunnen zich hier zelf aanmelden.

We kijken uit naar je deelname! 

Deel dit bericht