09/11 Vijf redenen om op de fiets te komen

Vijf redenen om gratis met de fiets naar het kantoor te komen - zelfs als je van ver komt

1- Start je dag met een work-out
Moeite om aan je dagelijkse beweging te komen? Maak het jezelf makkelijk en spring op de fiets naar het kantoor! Zo heb je elke werkdag gegarandeerd een (kleine) work-out. Daarnaast kom je zo met meer energie aan op jouw werk. Woon je te ver om te fietsen? Neem de trein of bus en pak de deelfiets voor het laatste stuk naar het kantoor!

2- Nooit meer file (en dus altijd op tijd)!
Het maakt niet uit waar de file staat of hoe lang de file is. Jou zal het geen vertraging meer opleveren! In plaats van achter aan te sluiten in die steeds weer toenemende files, zoef jij zwaaiend langs de files! Zo heb jij je aankomsttijd zelf in hand en ben je altijd op tijd aanwezig.

3- Bye, bye parkeerprobleem
Na het voorbij zoeven van de files, fiets je nóg een voordeel tegemoet; nooit gebrek aan parkeerplek! Zet je fiets pal voor het kantoor of een in van de deelfietsenrekken en wandel zo naar binnen.

4- Flexibel in jouw pauze
Maak beter gebruik van jouw pauze en pak de fiets! Ga lunchen buiten de deur of maak een ommetje in de buurt. Zo pak je extra beweging en kom je écht even los van je werk.

5- Altijd en overal een gratis deelfiets
Als medewerker op Utrecht Businesspark Papendorp kan jij altijd en overal een gratis deelfiets gebruiken! Al 80 medewerkers gingen je voor. Je mag elke dag, voor 12 uur lang, gratis een Donkey Republic-fiets lenen. Dit mag je zo vaak doen als je wilt! Je kunt op elke locatie van Donkey Republic een fiets lenen.

Spring vandaag nog op de fiets!

Meld je aan voor een gratis fietsabonnement. (per 1-1-2022 is dit fietsabbonement gestopt, zie nieuws/oranje-deelfietsen/

 

Toelichting:
Meld je aan met je zakelijke e-mail . Zodra je registratie is goedgekeurd door het management van Papendorp, krijg je via e-mail een link toegestuurd.
Als je de Donkey Republic app nog niet hebt gedownload op je telefoon:
Als je de app nog niet hebt gedownload, open de link dan op je telefoon, je wordt doorgestuurd naar de appstore om de app te downloaden. Zodra de app is gedownload klik dan opnieuw op de originele link in de e-mail (ook weer op je telefoon). De eventuele boodschap ‘door naar de appstore’ annuleer je, je blijft in de app van Donkey Republic. Volg de stappen. Als je je account nog niet hebt aangemaakt, krijg je instructies om dit te doen. Als je alles afgerond hebt krijg je ter bevestiging een mail op het mailadres waarmee je het abonnement geactiveerd hebt.
Als je de Donkey Republic app al hebt gedownload op je telefoon:
Open de link op je telefoon, je komt dan in de app. Hier klik je op ‘doorgaan’ (niet ‘naar appstore) en het gratis abonnement wordt zichtbaar. Volg de stappen. Als je je account nog niet hebt aangemaakt, krijg je instructies om dit te doen. Als je alles afgerond hebt krijg je ter bevestiging een mail op het mailadres waarmee je het abonnement geactiveerd hebt.
Zodra je account is aangemaakt en je bent ingeschreven voor je lidmaatschap, hoef je alleen nog maar je telefoonnummer te verifiëren, dit kan worden gedaan bij het huren van je eerste fiets. Wanneer je je telefoonnummer toevoegt en een verificatiecode aanvraagt, dan wordt er een SMS naar je gestuurd. De 6-cijferige code wordt automatisch ingevoerd en dan ben je klaar om je eerste fiets te huren.
De app herkent je locatie en laat zien waar de dichtstbijzijnde fiets staat.
Kies de fiets die goed afgesteld is voor je lengte en je bent klaar om te gaan!
Inleveren: klik op drop off locaties in de app, de hubs worden zichtbaar, hier kan je je fiets inleveren. Vergeet niet de fiets af te melden in de app.

Deel dit bericht