30/01 Voetballen op het dak van Ikea?

GAAT U SAMEN MET FAJA LOBI KDS DEZE SPORTIEVE UITDAGING AAN?

Utrecht heeft veel te bieden en Sportvereniging Faja Lobi KDS draagt op sportieve wijze haar steentje daaraan bij. We kunnen rustig stellen dat onze visie op een sportieve samenleving naadloos aansluit bij het maatschappelijk ondernemen dat u, naar wij mogen aannemen, ook wenst uit te dragen.

Faja Lobi KDS is een sportieve en gezellige Utrechtse multiculturele amateurvoetbalclub. In 2009 is de huidige vereniging ontstaan uit een fusie tussen Faja Lobi en KDS. Spelers en vrijwilligers met een Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse, Marokkaanse en Turkse achtergrond voelen zich er meer dan thuis. Veld- en zaal­voetbal, G-voetbal en Walking Football, worden door dames en heren op vrijdag, zaterdag en zondag, zowel prestatief als recreatief gespeeld.

Het sportpark, dat recentelijk is vernoemd naar de eerste Surinaamse profvoetballer in het Nederlands elftal, de legendarische Humphrey Mijnals, bevindt zich op 9 meter hoogte boven straatniveau, op het dak van de parkeergarage van IKEA en is uniek in Europa. Daarnaast heeft men vanuit de mooi ingerichte kantine welke is voorzien van verschillende faciliteiten, een fantastisch panoramisch uitzicht op de omgeving (A12) en het drukke scheepvaartverkeer van het naastgelegen Amsterdam-Rijnkanaal.

Door het optreden van een grote groep spelers in het tv-programma “De Wereld Draait Door” (DWDD) is de landelijke bekendheid van Faja Lobi KDS verder vergroot.

Faja Lobi KDS is niet zomaar een voetbalclub. Het is een familie! Het clubhuis wordt veel bezocht door vrienden en bekenden. Gezelligheid en saamhorigheid zijn sleu­telwoorden bij de club. Er is een geslaagde multiculturele sfeer ontstaan waar menig andere vereniging van kan dromen. Naast de succesvolle integratie is het ook erg gezellig. De vermaarde Surinaamse keuken voor gezond en lekker, is het vermelden meer dan waard.

Om u en uw medewerkers deze sfeer te laten beleven heeft het bestuur van Faja Lobi KDS het plan opgevat om voor de ondernemers op en rond Kanaleneiland en Businesspark Papendorp een groots bedrijven voetbaltoernooi te organiseren. Een eenmalig toernooi in mei/juni 2020. Het wordt een sportieve happening voor jong en oud; voor man en vrouw. 

Met deze brief willen we uw enthousiasme aanwakkeren en uw belangstelling peilen. Heeft u interesse? Vriendelijk verzoek om dan dit formulier in te vullen en deze te mailen naar het secretariaat van Businesspark Papendorp, secretariaat@papendorp.nl. Wij ontvangen via hen dan uw gegevens en zullen contact met u opnemen.

Vanuit de gedachte dat sport verbroedert en een gezonde geest in een gezond lichaam huist,  verblijven wij, met een sportieve groet

Bestuur Faja Lobi KDS        

Deel dit bericht