Het meest centraal gelegen businesspark van Nederland

Businesspark Papendorp is uiterst centraal gelegen in Nederland: Utrecht is het kruispunt van Nederland en Papendorp is het kruispunt van Utrecht.

Alle belangrijke steden en vliegvelden binnen handbereik

PlaatsAutoOV
Amsterdam35 min.41 min.
Schiphol35 min.30 min.
Rotterdam40 min.54 min.
Den Haag44 min.55 min.
Eindhoven58 min.1 u 8 min
Maastricht1 u 47 min2 u 16 min.
Brussel1 u 40 min3 u 3 min
Parijs4 u 20 min3 u 48 min
Keulen2 u 10 min2 u 40 min
Berlijn5 u 40 min6 u 45 min

Plan route via Google Maps

Goed bereikbaar, van alle gemakken voorzien

Of u nou met de auto, het OV of de fiets komt, Papendorp is prima bereikbaar. Vanaf Centraal Station Utrecht, het belangrijkste spoorknooppunt van Nederland, bent u in enkele minuten op de plek van uw bestemming. Alle bedrijven beschikken over parkeerplaatsen op eigen terrein, daarnaast is er de P+R Papendorp met 750 parkeerplaatsen. 

Historische omgeving, innovatief,
kennis en centrale locatie

 • Utrecht

  De oude binnenstad is fantastisch. De stad zit vol met verrassende locaties waar de verhalen, geschiedenis en legendes nog volop voortleven.

 • Kennisstad

  In 1636 werd Universiteit Utrecht opgericht. Op dit moment heeft Utrecht de hoogst opgeleide bevolking van Nederland. Er hebben 11 Nobelprijswinnaars gewoond.

 • Winkelhart

  Behalve een prachtige historische binnenstad heeft Utrecht ook het grootste winkelhart van Nederland: Hoog Catherijne. Recent volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. 

 • Verbindend

  Met een grootschalige renovatie en vernieuwing bouwt Utrecht aan een hoogwaardig en verbindend centrum waar alle elementen van de stad samenkomen.